“Vrouwelijk & Zelfverzekerd”

In iedere vrouw leeft de vrouwelijke kracht en doordat we teveel leven vanuit een mannelijke energie in deze maatschappij wordt deze verwaarloosd. Leef en werk jij teveel in een mannenwereld of cultuur? Zou je willen dat er meer balans komt tussen jouw vrouwelijke – en mannelijke energie? Deze vrouwelijke kracht heeft een magnetische kwaliteit en bepaalt niet hoe jij er aan de buitenkant uitziet, maar is wel aan de buitenkant zichtbaar in je uitstraling. Wanneer je als een vrouw de vrouwelijke kracht belichaamt, hoeft ze zich niet naar buiten als een sterke persoonlijkheid te projecteren. Je krijgt ook meer respect en oprechte aandacht voor jezelf en vanuit anderen. De vrouwelijke kracht is in iedere vrouw aanwezig en zorgt voor meer rust, balans, creativiteit, bewustwording, persoonlijke groei, energie, emoties in balans, sprankeling, blijheid, gezondheid, magnetischer, charismatischer en hartgerichte vrouwen. Ervaar in alle facetten de kracht van het vrouwelijke.

Er zijn vrouwen die meteen worden opgemerkt met hun aanwezigheid (Presence) en vrouwelijkheid als zij een ruimte binnen stappen. Ze hebben een natuurlijk zelfvertrouwen dat hen aantrekkelijk maakt. De een heeft meer aanwezigheid dan de ander maar veel vrouwen zijn de verbinding met hun vrouwelijke energie en hun persoonlijke presence kwijtgeraakt zonder dat zij dit opmerkten. We kunnen ons als vrouw teveel ‘overgeven’ wat ten koste gaat van onszelf. De balans in geven en ontvangen is belangrijk. In de workshop werken we samen aan de totale presentatie van wie jij bent als mens (vrouw).

Shine Your Light on others and make them Bloom In Your Presence

In de ontwikkeling van een carrière, en/of door het zorgen voor alle mensen om ons heen, zijn veel vrouwen losgeraakt van hun vrouwelijke kracht en hun persoonlijke uitstraling, zonder dat ze zich daar bewust van zijn. Veel vrouwen hebben zichzelf door omstandigheden aangeleerd meer met hun mannelijke energie in de wereld te gaan staan. Om minder zichtbaar te zijn of alleen zichtbaar op een geaccepteerde ‘mannelijke’ manier. Er treden dan diverse problemen op zoals; mentale, emotionele, fysieke klachten, verharding, vermoeidheid of stress op in ons gedrag, gezicht en lichaam. Ook door een ziekte, burn-out, trauma en andere problematieken kan een vrouw de verbinding met haar vrouwelijke kracht kwijtraken. Voor vrouwen is het niet prettig en wenselijk om de hele tijd vanuit deze mannelijke energie te handelen en daar continu midden in te staan. Door het leven van alledag en de eisen die wij ons stellen, vergeten wij vrouwen onszelf nogal eens. De vervulling in ons werk, relatie, uiterlijk, gezondheid en het omgaan met competitie en oordelen van onszelf en andere vrouwen. Ook werken we in onze maatschappij en binnen veel bedrijven vaak vanuit een ‘mannelijke’ energie. Het gaat om resultaat, actie, doel- en prestatiegerichtheid. Een duurzame en liefdevolle relatie met jezelf is essentieel. De vrouwelijke energie kan ook doelgericht worden ingezet, is een waardevolle eigenschap en brengt zeer veel goeds in je leven.

How can we be Powerful and Feminine?

ü  Ontwikkel en vergroot een fysieke en energetische aanwezigheid die aandacht trekt die, zowel persoonlijk als professioneel

ü  Het vergroten van je zichtbaarheid en de impact met alles wat je zegt

ü  Hoe kom je met je aandacht uit je hoofd in je vrouwelijke kracht verbonden met je hart

ü  Weten hoe je in je eigen vrouwelijke kracht kunt blijven ook als het spannend wordt, zoals tijdens het spreken voor een grote zaal, een sales – of netwerk gesprek, een moeilijke vergadering, sollicitatie of gesprek met je dierbaren

ü  Het bewust ervaren en belichamen van jouw vrouwelijkheid die wordt geactiveerd en bekrachtigd

ü  Moeite met machtssituaties, pesten en angsten

 

Naast de hierboven genoemde effecten zijn er nog een aantal andere aspecten die positief beïnvloed worden: