“Ik solliciteer niet, Ik netwerk!”

Solliciteren anno 2016 gaat anders dan anders. Weg met brieven schrijven, weg met die vacaturebanken. Of is dit wat kort door de bocht!

Door de grote hoeveelheid sollicitaties die de HR Manager onder ogen krijgt, is het voor hem/haar niet mogelijk om alle sollicitanten op juiste waarden te beoordelen. Solliciteren lijkt dus kansloos. Maar wat moet ik dan doen om aan die droombaan te komen? Het antwoord is simpel: “Netwerken vanuit je eigen kracht!”

Veel sollicitanten vinden netwerken eng, maken zichzelf kleiner of kijken op naar anderen. Hoe kan ik op een natuurlijke manier hetgeen aantrekken wat bij mij past? Met de juiste personen in contact komen? Sommige hebben angst om ergens naar binnen te stappen en of hoe een gesprek aan te gaan. Hebben negatieve gedachten patronen, een verkeerd zelfbeeld of te weinig zelfvertrouwen. Jouw uitstraling heeft een impact en wat straal jij uit? Ben jij je hiervan bewust en wat het effect is op je omgeving? Zou jij je relaxt willen voelen en dat het gewoon van nature gaat zonder veel inspanningen!

In deze workshop gaan we aan de slag met effectieve en praktische lichaamsgerichte oefeningen. We gaan elkaar positief bekrachtigen en je anders leert kijken naar je situatie. Je leert ook creatiever te zijn, buiten je comfortzone en dat jij en jouw presentatie boven de massa uitstijgt. Je gezien en gehoord gaat worden met meer impact en effect. Daarnaast krijg je tips en tricks om effectiever te netwerken. Het is daarbij belangrijk dat je ‘Authentiek’ en ‘Sprankelend’ jezelf bent.

Interesse? Neem contact met mij op! Klik hier.