‘Natuurlijke vrouwelijke kracht voor een vitale organisatie’

Vrouwelijke kracht of mannelijke prestatiedrang
Veel organisaties laten natuurlijke, vrouwelijke kracht onbenut. Geldt dat ook voor u? Juist in een maatschappij waarin we constant druk voelen om aan alle eisen te voldoen, is deze vrouwelijke (authentieke en zachte) kracht zeer gewenst. Want de verharding, vermoeidheid en stress kunnen leiden tot een burn-out (60% onder vrouwen). Dit valt eenvoudig te voorkomen!

“Hoe mannelijke en vrouwelijke energie van elkaar verschillen was tijdens de training met Sandra verrassend goed te merken. De praktische oefeningen zijn goed toepasbaar in het dagelijkse leven. De training was overzichtelijk en inzichtelijk, soms gniffelen van herkenbaarheid, soms een aha-moment. Ik sta nu beter in mijn kracht en zit beter in mijn vel, steviger met beide benen op de grond! De lessen van Sandra werpen de vruchten af, privé maar ook in mijn zakelijke leven”

Resultaatgericht

Hoe mooi zou het zijn wanneer uw vrouwelijke medewerkers weer volledig in hun kracht staan en blaken van zelfvertrouwen, ook in een mannencultuur? Wat als ze met veel minder moeite beoogde resultaten behalen en succesvoller worden? De vrouwelijke kracht zorgt o.a. voor energieke, krachtige, authentieke, sprankelende, gezonde, bewustere en hartgerichte energie. Wat misschien HART nodig is in uw organisatie.…

“De vrouwelijke kracht is elegant, zacht, en bovenal krachtig. Het is mooi om te weten en te ervaren wat deze energie met je doet (transformeert). Het zou een zegen zijn wanneer iedere vrouw dit zou mogen ervaren en realiseren dat zij deze kracht in zich heeft en daarop kan vertrouwen, zodat al het positieve kan en mag ontvangen worden.”

Prikkels krijgen de overhand

We ervaren dagelijks externe (geluiden/beelden, etc.) en interne (gedachten/emoties) prikkels. Bij uw hooggevoelige medewerkers (HSP-ers) komen deze zelfs extra binnen. Mede door stress en drukte kunnen deze prikkels de overhand krijgen waardoor er nauwelijks plek is voor reflectie en stilte momenten. Maar hoe meer je naar binnen gericht bent, hoe beter je kunt omgaan met de buitenwereld. U kunt zich voorstellen dat een gezonde balans uw medewerkers veel profijt oplevert.

“Ik ben me tijdens deze dag vooral bewust geworden van mijn lichaam, mijn houding en wat die uitstraalt. Heerlijk rust en vrij van gedachten in mijn hoofd.”

Weer gezien en gehoord worden

In deze masterclass ervaren uw medewerkers hun vrouwelijke kracht. Ze zakken uit hun hoofd naar hun innerlijke krachtcentrum. Er ontstaat balans tussen denken, hart en voelen. Ze worden weer gezien en gehoord op een natuurlijke vrouwelijke manier. Het maakt uw medewerkers hierna veel minder uit waar ze zijn of in welke situatie ze terechtkomen, want ze hebben zelfvertrouwen en krijgen de aandacht die ze willen vanuit een natuurlijke flow. Met een betere werksfeer als gevolg.

“Wat is het fijn om weer vrouwelijke energie te voelen. Het voelt als thuiskomen in je eigen lichaam. Ik heb me lang niet zo bruisend, vrolijk en levendig gevoeld!”

Praktisch en effectief

In de masterclass leer ik uw medewerkers hun vrouwelijke kracht te herkennen en gebruiken. De praktische oefeningen zijn erg effectief en gericht op hun totale presentatie. We gaan o.a. aan de slag met hun lichaam, energie, stem, communicatie, mindset, schaduwkanten, emoties en weerstanden. Uw medewerkers leren weer hun innerlijke kracht te gebruiken waardoor ze emotioneel sneller in balans zijn. Ze ervaren minder stress en hebben meer plezier in hun werk.

“Sandra heeft een warme en open houding en het voelde direct goed om aan het avontuur van deze dag te beginnen. Gedurende de dag hebben we diverse oefeningen gedaan. Puur om bewust te worden van wat energie met de mens doet. Dit gaf voor mij duidelijke inzichten. Sandra voelt verder goed aan wat er nodig is en welk thema belangrijk is. Het was een zeer leerzame en intensieve dag die zeker nog een vervolg gaat krijgen.”

Energieke medewerkers

Wil ook u de vrouwelijke kracht op de werkvloer duurzaam en doelgericht inzetten voor een vitalere organisatie? Laten we dan sparren over hoe we dat samen kunnen bereiken vanuit de pijlers veiligheid, geborgenheid en vertrouwen. Uw medewerkers zullen u dankbaar zijn.

“In de dagen na de training merk ik dat ik steeds opnieuw bewust ben van mijzelf en hoe ik mijzelf wil presenteren, hierbij heb ik nu steeds de handreikingen om verandering te bewerkstelligen en meer balans te creëren.”