Lichaamswerk: Reconnective Healing 

Terugkeer naar je ware zelf

Je hebt vast wel gehoord van healing methodes. Deze zijn vaak gericht op klachten en symptomen. Reconnective Healing werkt anders omdat deze juist zorgt voor het herstellen van de balans in jezelf, waardoor er genezing plaatsvindt. Dit gebeurt op zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Met andere woorden: je raakt weer verbonden met wie je werkelijk bent.

“Zo’n sessie gaf me enorm veel rust, energie en ontspanning. Ook het inzicht dat ik verkreeg dat ik veel in mijn hoofd zat. Ik voelde dat mijn ogen veel bewogen en ik had last van mijn nek waar de energie begon te stromen en de warmte. Ik zou het iedereen een keer aanraden om te ervaren.”

Kortdurend

Geen zin in een maandenlang traject? Met Reconnective Healing ben je vaak al in 1-3 sessies meer in balans. Liever geen aanrakingen van een behandelaar? Terwijl je met je kleren aan ontspannen op tafel ligt, doen de helende frequenties van Reconnective Healing hun werk en wordt je zelfherstellend vermogen geactiveerd. Of je nu direct al een verandering merkt of later, er vindt altijd een healing plaats.

“Ik had een botbreuk op dat moment wat moeilijk wilde helen en na 3 sessies en bezoek ziekenhuis was mijn pols goed hersteld.”

Wat gebeurt er tijdens een Reconnective Healing?

Tijdens de behandeling vindt er een soort uitwisseling plaats tussen jou, mij en het universum. De helende frequenties bevatten nieuwe energie, licht en informatie waardoor je leven een upgrade krijgt. De resultaten ervaar je al meestal snel en zijn vaak blijvend. Een lichamelijke kwaal kan genezen of je krijgt meer zelfvertrouwen. Of misschien kan je nu uit de pijn van je verleden stappen of groeit je bewustzijn en kan je betere keuzes maken voor jezelf.

“Wat ik me herinner is dat ik aan mijn oren getrokken werd en er werd gezegd dat ik beter moest luisteren naar goede adviezen. Ik weet dat ik eigenwijs ben en die adviezen vaak naast me neerleg. Dat doe ik nu dus wel en het werkt vaak een stuk makkelijker dan altijd zelf het wiel willen uitvinden.”

Voor wie?

Reconnective Healing is voor jong en oud en voor dieren. Je hoeft niet ziek te zijn of ‘erin te geloven’. De helende frequenties doen toch wel hun werk. Je mag wel de bereidheid hebben om open te staan voor de mogelijkheden van een healing.

“Ik voelde enorm veel liefde in mijn hart en het voelde alsof er een blokkade verdween en hierdoor meer stroming ontstond. Ik had ook last van mijn rechterknie en voelde enorm veel energie daar naar toe stromen.”

Waarom kiezen voor Reconnective Healing?

Dat ligt helemaal aan jou. Misschien zit je minder lekker in je vel of twijfel je erg aan jezelf. Wie weet voel jij je oververmoeid en futloos of heb je lichamelijk ongemak. Heb je geen duidelijke klacht? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij jezelf een healing gunt voor meer zingeving in je leven. Hoe dan ook; Reconnective Healing werkt altijd in je voordeel. Vaak levert de healing je resultaten op die je niet had kunnen bedenken.

“Ik voelde dat er iets uit mijn lichaam weg ging vanuit mijn buik, alsof er iets zat wat niet meer bij me hoorde. Veel diepe ontspanning.”

Tarieven

Een Reconnective Healing sessie duurt ongeveer 75 minuten, inclusief een voor- en nagesprek. Sessies op afstand zijn ook mogelijk en werken net zo effectief. Eén sessie kost voor particulieren € 77,- en drie sessies € 197,- incl. btw. Voor ondernemers komt hier 21% btw bij.

“Ik had al even last van pijn in mijn onderbuik en na de behandeling was dit verdwenen.”

Eigen verantwoordelijkheid

Het mag duidelijk zijn dat ik geen garanties kan geven ten aanzien van ziekte en gezondheid. Ondanks dat de Reconnective Healing heel erg effectief kan zijn, is het geen vervanging voor een doktersbezoek. Raadpleeg altijd een dokter als de situatie daarom vraagt. Het zelfgenezend vermogen wordt met Reconnective Healing sterk geactiveerd met hopelijk een goed resultaat. Je blijft echter zelf altijd verantwoordelijk voor je gezondheidsproblemen en het continueren van jouw medische behandeling en zorg. Er wordt door mij geen diagnose gesteld en ik zal je nooit advies geven betreffende jouw medicatie. Alle vragen betreffende je ziektebeeld dien je met jouw arts c.q. specialist te bespreken.

Eric Pearl, grondlegger van Reconnective Healing: Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd – een vorm die het Universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld.”